Personal Training en Groepstraining

Instructeur Melchior Verbon is een Gediplomeerd Allround Personal Trainer en verzorgd persoonlijke trainingen en groepstrainingen op maat.

Waarom zou u kiezen voor personal training?
Een personal trainer is iemand die u coacht op het gebied van training en levensstijl specifiek toegespitst op uw wensen of de groepswens. Een personal trainer heeft de kwaliteit, ervaring en kennis in huis om een (bewegings)plan op te stellen aan de hand van individuele/groepswensen en lichamelijke conditie!

Meer bewegen, kracht trainen of uithoudingsvermogen verbeteren? Bent u herstellende van een blessure of wilt u gewoon aan uw algehele gezondheid en levensstijl werken dan bied VUIST professionele en persoonlijke begeleiding op maat.

Door het trainen op je persoonlijke trainingsapparatuur of in je eigen woonomgeving verlies je geen kostbare tijd en het werken met een persoonlijke trainer geeft naast de professionele begeleiding ook de noodzakelijke “stok achter de deur”.

Tarieven

€ 60,- per uur bij 1 persoon
€ 35,- per persoon per uur op basis van 2 personen
€ 30,- per persoon per uur op basis van 3 personen
€ 25,- per persoon per uur op basis van 4 personen (vier personen is de maximale groepsgrootte voor personal training)

Teambuilding

VUIST organiseert teambuilding dagen (1 of 2 dagen) en gebruikt hier verschillende methodieken voor.

Wanneer is er sprake van een team?
- Er is een gemeenschappelijk doel;
- Er is betrokkenheid van teamleden bij het doel én bij elkaar;
- Er is een duidelijke verdeling van rollen en verantwoordelijkheden;
- Er zijn heldere werkafspraken, procedures en afspraken;
- Er is onderling vertrouwen, waardering en respect

Waarom kiezen voor VUIST?
Het beroep dat bij uitstek in teamverband werkt is onze krijgsmacht. Binnen defensie is werken in een team van essentieel en zelfs levensbelang! Als iemand binnen zo’n team een fout maakt kan dat ernstige gevolgen hebben en zelfs mensenlevens kosten. De methodieken die ze bij defensie gebruiken zijn te vertalen naar elk beroep waar in teamverband gewerkt moet worden.

VUIST heeft bijna 20 jaar ervaring binnen defensie zowel als teamlid, als docent en is gespecialiseerd om van individuen een team te maken. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

contact opnemen

De Trainer

VUIST is de naam waaronder Melchior Verbon zijn expertise aanbiedt. Naast de werkzaamheden voor VUIST is Melchior werkzaam binnen de Koninklijke Marechaussee waarbij hij brede ervaring heeft opgedaan.

Melchior is werkzaam als docent Integrale Beroepsvaardigheid Training bij de Koninklijke Marechaussee en is de oprichter en Senior Instructor bij VUIST. Naast een ruime eigen ervaring in de beveiliging en politionele werkveld heeft Melchior meerdere specialistische opleidingen genoten aan het Opleidingscentrum van de Koninklijke Marechaussee.
 Melchior is volledig opgeleid en gecertificeerd conform de door de overheid gestelde eisen. Tevens is hij verantwoordelijk voor de toetsing en certificering inzake de algemene vaardigheidseisen, juridische aspecten en fysieke fitheid voor het executive personeel van de Koninklijke Marechaussee.

Naast Melchior maakt VUIST uitsluitend gebruik van gediplomeerde en gecertificeerde docenten en trainers. De trainingsacteurs hebben een soortgelijke achtergrond of een ruime ervaring met het acteren in geweld- en conflictsituaties.

meer over ons