Vuist Zakelijk

Sinds de oprichting van VUIST in 2008 werden wij vaak benaderd door bedrijven en instanties om workshops te geven met betrekking tot Krav Maga, Weerbaarheid en Geweld- en Gevaarsbeheersing.

Tijdens de workshops kwamen wij er achter dat vele bedrijven en instanties cursussen of workshops hadden gevolgd die totaal niet realistisch waren. Deze cursussen en workshops creëerden een soort “schijnveiligheid” bij de mensen, soms zo erg dat het zelfs levensgevaarlijk werd! Geconfronteerd met het feit dat er zoveel non-professionals op de markt zijn is VUIST begonnen zijn expertise op veiligheid, weerbaarheid en gevaar- en geweldsbeheersing aan te bieden.

VUIST is geen groot commercieel bedrijf met een groot personeelsbestand die bulk cursussen draait. Cursussen die vaak achterhaald of puur commercieel van aard zijn.

VUIST is een klein bedrijf die waar nodig voor het onderwijsaanbod freelance professionals uit de wereld van de Koninklijke Marechaussee, Politie, Justitie of Defensie inhuurt om tot een realistische en op maat gemaakte cursus, workshop of training te komen.

Bij VUIST bent u geen nummer maar wordt uw wens met zorg bekeken en zal er maatwerk worden geleverd al naargelang de behoefte van de klant. Doordat VUIST met freelancers werkt en die inzet al naargelang de behoefte van het onderwijsaanbod kunnen wij ook scherp geprijsd te werk gaan.

De hoofdlijnen van VUIST zakelijk:

  • Echte professionals die lesgeven;
  • Realistische en op maat gemaakte cursussen,
  • workshops en trainingen;
  • Persoonlijk contact met de klant;
  • Scherp geprijsd;
  • Wilt u weten wat VUIST voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Contact opnemen