DE TRAINER

De hoofdtrainer bij VUIST is Melchior Verbon, G5 certified Senior Krav Maga Instructor en Allround Personal Trainer. Naast Krav Maga heeft hij ervaring met de systemen Muay Thai, Judo, Taekwon-Do, Pangamot en Eskrima.

Melchior Verbon is:
- Senior IBT docent Koninklijke Marechaussee;
- Lead Civilian Krav Maga Instructor (IKMF/IKM);
- Women Instructor Krav Maga (IKMF/IKM);
- Kids Instructor Krav Maga (IKMF/IKM).

OVER MELCHIOR VERBON

Melchior Verbon is oud marinier en sinds 1998 werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee. Door de jaren heen heeft Melchior binnen de Koninklijke Marechaussee, algemene politie dienst gedraaid en gewerkt bij een speciale observatie- en aanhoudingseenheid. Momenteel is Melchior werkzaam als IBT docent in geweldsregelgeving, gevaarsbeheersing, zelfverdediging, public order management en als vuurwapen instructeur.

Melchior heeft tijdens zijn werk zeer veel ervaring opgedaan met betrekking tot agressie, bedreigingen, wapengebruik en hoe daarmee om te gaan en te handelen.

"Door mijn ervaringen merkte ik dat de traditionele vechtstijlen op straat tekort kwamen en was continue op zoek naar een verdedigingssysteem dat echt werkte op straat. Via de media kwam ik in aanraking met Krav Maga en was gelijk gefascineerd. Ik kocht een paar boeken over Krav Maga en wist zeker dat ik dit wilde gaan beoefenen. In begin 2005 ben ik begonnen met Krav Maga te trainen en de verslaving was een feit! Na een tijd getraind te hebben wilde ik zelf ook les gaan geven. In 2007 ben ik onder leiding van Eyal Yanilov, geslaagd voor mijn Krav Maga Instructeur Diploma".

ONS STREVEN

“To educate and build people mental, spiritually and physically, so that in time of need will be able to defend and attack, in maximum speed and efficiency."

"To establish in him as a citizen a sense of self worth."

"To work towards the bringing together of hearts and bringing off an end to violence around the world and between all people, irrespective of colour, race or creed.”